Draadloze koptelefoon Jabra Talk

Deze koptelefoon is een oerdegelijke Bluetooth headset met microfoon. HD geluidskwaliteit voor een helder geluid zonder storing of onderbrekingen. Via de zogenoemde Voice Announcements functie krijg je gesproken melding over de toestand van de batterij en de verbinding van de headset. Met de TALK Multiuse functie kun je tegelijkertijd verbinding maken met twee Bluetooth apparaten. Het gewicht is met 10 g minimaal. Het zendbereik is met 10m ruim bemeten, evenals de accucapaciteit die een gespreksduur tot 6 uur of een standby tijd tot 192 uur mogelijk maakt. De draadloze koptelefoon Jabra Talk is een hoogwaardige headset met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Ook voor jou de eerste keuze.

Jabra Talk - communicatiespecialist

Het is opmerkelijk hoeveel communicatietechniek de producent in deze kleine headset heeft weten stoppen. Te beginnen met HD Voice, een techniek die zorgt dat jij iedereen duidelijk kunt verstaan en die ervoor zorgt dat de andere jou ook duidelijk hoort. Niet alleen in een stille omgeving, maar ook in rumoerige omgevingen als een auto of een drukke straat. Via Multiuse is het zelfs mogelijk om contact met twee verschillende Bluetooth apparaten tegelijkertijd te maken. Je kunt zo twee telefoons met je Jabra Talk bedienen. Een heel bijzondere optie is de Voice Announcements functie. Het toestelletje communiceert met je zonder dat je je handen hoeft te gebruiken. Als klap op de vuurpijl communiceert de hoofdtelefoon met een groot aantal platforms zoals Android, iOS, Linux, Mac, PC, Playstation 3, Playstation 4, Playstation Vita, Xbox 360, Xbox One, Xbox One.

Draagcomfort – een hoofdpunt

Je headset kan nog zoveel techniek herbergen en nog zoveel mogelijkheden bieden, als het draagcomfort niet goed is heb je er helemaal niets aan. Bij dit toestel is ook het draagcomfort prima op orde. De meegeleverde oorhaakjes kun je naar eigen inzicht wel of niet gebruiken. Om het gebruik zonder oorhaakje mogelijk te maken worden twee maten eargels meegeleverd. Een belangrijk punt voor een comfortabele zit is tevens het lage gewicht van slechts 10 gram. In combinatie met het aangenaam te gebruiken oorhaakje of eargel zorgt dit voor een optimaal draagcomfort. De goed afsluitende oorplug zorgt er voor dat er zo weinig storende geluiden uit de omgeving kunnen worden waargenomen. Al met al heeft de draadloze koptelefoon Jabra Talk alles in huis om ook intensieve, langdurige gebruikers een comfortabel gebruik te garanderen.

Specialist in geluid

Jabra maakt deel uit van de GN Group, een bedrijf dat bijna 150 jaar bestaat. De producten die het bedrijf maakt zijn ontwikkeld met de eisen van de consument als uitgangspunt. Dit is ook de reden dat zowel gebruik als comfort precies zijn zoals je wenst. Geen l’art pour l’art, maar techniek en vormgeving naar functie. Je vind een groot aantal van deze producten in ons assortiment. Wil je hulp bij de keuze van je draadloze hoofdtelefoon Jabra Talk of een ander product uit onze shop, neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag.

  
Meer over de Headset - Office - Jabra - Talk (ProductID: 16718776860.8403)
 Audio Kanalen
1
 Geluid
Mono
 Kleur
Grijs
 Merk
Jabra
 Platform
Android, iOS, Linux, Mac, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Xbox One S
 Soort
Headset
 Type
Talk
 Verbindings Type
Draadloos
 Headset Type
Earbud
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links